Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2019. Június 11. 09:56, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Elkaptak egy kisfiúval erőszakoskodó férfit a fővárosban

Elkaptak egy kisfiúval erőszakoskodó férfit a fővárosban

Letartóztattak egy fiatal férfit, aki kisfiúval erőszakoskodott Újpesten – tette közzé a rendőrség honlapján kedd reggel.

Egy édesanyja tett bejelentést a IV. kerületi rendőrkapitányságon május 13-án, hogy megtámadták az iskolából hazafelé tartó 12 éves fiát. Az egyik újpesti metrómegállóban a férfi azt kérte a gyerektől, mutassa meg, honnan indul a Nógrád felé tartó busz. Ezután elcsalta egy fás-bokros területre, a földre rántotta, erőszakoskodott vele, a kisfiú azonban időben kiszabadult a fogásából és elmenekült.

Az ügyben a BRFK Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya szexuális erőszak kísérlete miatt indított eljárást, és – egyebek mellett kamerafelvételek alapján – azonosította a feltételezett elkövetőt. A rendőrök a 25 éves férfit június 8-án püspökladányi otthonában elfogták.

A bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket